Kiedyś myślałem, że telewizor to zbędny wydatek, bo przecież można spokojnie coś obejrzeć na laptopie. Teraz wiem, jak bardzo się myliłem! Dostaliśmy z żoną ten model jako prezent ślubny i jesteśmy zachwyceni! Jakość oglądania poszybowała w górę, dlatego teraz praktycznie codziennie robimy sobie wieczorki filmowe z winkiem i popcornem. Nasze nowe, ulubione hobby. Dzięki LG!
szybka dostawa
Udany zakup. Wachałam się między tym, a samsungiem, ale cieszę się, że jednak lg, bo obsługa dużo łatwiejsza.
kupilbym ponownie
Jedst ładny. Polecam
sztos
Ładnie się prezentuje w salonie. Jasny ekran, czernie są czarne, ładny kontrast. Dźwięk ok, ale podłączylem amplituner i zestaw głośników i teraz dopiero jest magia kina. Polecam
produkt super
Po wymianie starego telewizora na nowy cała rodzina zazęła częściej spotykać się w salonie. Chłopcy grają na konsoli z mężem, ja oglądam programy kulinarne i seriale, a wszyscy razem wieczorami wybieramy coraz to nowsze filmy na netflixie. Smart tv to był dobry wybór.
dobry sprzęcik
Świetny telewizor. U nas w salonie, ale myślimy o zakupie tego modelu również do sypialni - może ciut mniejszy. Żona negocjuje ;)
ocena produktu
Obraz i kolory bardzo ładne. Trochę obawiałam się, że nie będę potrafiła obsługiwać, ale okazało się, że sterowanie jest banalne. Bardzo szybko załapałam jak przełączać między telewizją, a aplikacjami. Codziennie odkywam coś nowego w funkcjach
będę polecać
Wszystko zgodnie z ofertą. Przywieziony, podłączony, działa i pięknie gra.
Interfejs w smart tv jest ładny i przejrzysty, działa bardzo szybko i w ogóle się nie zacina. Dzięki niemu mam dostęp do wszystkiego, co mnie interesuje. Super podświetlenie, czerń mega głęboka. Pilot magic zawsze trafia w ten punkt, w który chciałem. Nie wyobrażam sobie już, żeby telewizor nie miał 4K
Fajnie, że ma Bluetooth, dzięki temu mogę podłączyć różne urządzenia preferencyjne. Dzięki nagrywaniu na USB mogę zapisywać swoje ulubione programy. Super szybko i płynnie pracuje, to dla mnie najważniejsze. Za sprawą matrycy NanoCell oglądanie nigdy nie było tak przyjemne. Nie zauważyłem, żeby obraz kiedykolwiek zatrzymał się w miejscu, jest bardzo ostry.