ocena
TV Super, ale dopiero z kinem domowym a konkretnie z amplitunerem przekształcającym każdy sygnał do 4K robi wrażenie. 4K bez sygnału tv w tej rozdzielczości jest zbędne. Osiągnięcie oczekiwanej jakości tylko z dekoderem.
dzis zakupiłem obraz powala na kolana super stereo mega basy naprawdę warto polecam ,jakość obrazu powala
Świetny telewizor. Ekran fantastyczny, audio na wysokim poziomie. W zestawie jest uchwyt do przymocowania na ścianie. Bardzo do niej przylega, dzięki czemu wspaniale się prezentuje. Aplikacje płynnie działają, wszystko ekstra. Bez wątpienia polecam
Telewizor posiada wiele przydatnych funkcji i innych "bajerów", co czyni go chyba najlepszym obecnie urządzeniem tej klasy na rynku .Nie mam żadnych zastrzeżeń. Obraz robi wrażenie, ale rozmiarowo będzie pasował do każdego mieszkania, nawet w bloku. WArto pozwolić sobie na odrobię luksusu i pooglądać ulubione filmy i programy w naprawdę wspaniałej jakości obrazu
Sprzęt do najtańszych nie należy, dlatego długo się wahałem, ale absolutnie nie żałuję. Zdecydowanie wart swojej ceny. Obraz jest zachwycający, bardzo realistyczny. Na plus sterowanie i bezproblemowe działanie wszystkich aplikacji. Warto!
OLED w połączeniu z rozdzielczością 65 cali skradły moje serce. Nie spodziewałam się, że obraz może mieć tak zniewalającą jakość. Widać każdy, najmniejszy szczegół, a bogactwo kolorów zachwyca. Działa jak burza, Jestem oczarowana. Polecam gorąco!