Nano cell
Mały kat widzenia ze niema dolby vision to mniej istotne i tak ładny obraz hdr10
Dobry tv
Kupiłem, zawiesiłem na ścianie, i śmiga, ma wszystko co chciałem żeby miał. Super dźwięk, kolory, no i webOs, super, za około 3k to cena adekwatna do jakości. Polecam
Telewizor
niezadowolony z telewizora działa słabo, przeglądarka działa źle, kupiłem go po trzech dniach próbowałem zwrócić go do sklepu w sklepie, nie zabrali go, powiedzieli, że to nie ich wina, musisz zadzwonić do technika, czekam na Technika od 2 tygodni nikt nie dzwoni krótko żałował, że kupił ten telewizor
Telewizor LG 43NANO763QA 4K NanoCell 50Hz
Telewizor ma ładny obraz jedynie, gdy oglądamy go na wprost. Przy przesunięciu się pod kątem czar pryska, razem z technologią NanoCell. Mój stary 10-cio letni LG Led jakoś nie ma problemu z kątami patrzenia i obraz jest doskonały z każdego miejsca i pod każdym najmniejszym kątem.
Kąty widzenia
Wygląd TV OK ale możliwe oglądanie tylko na wprost. Wystarczy lekko usiąść z boku i kolory się rozmywają i tracą swoją barwę, TRAGEDIA !!!! Nie kupił bym ponownie.
Uwagi do podstawy telewizora
Telewizor 65 cal .ma bardzo słabą nogę ,cały się rusza .Nie wiem co z tym zrobić,telewizor mam dopiero 2 tygodnie ,po za tym jak na razie ok.
bardzo dobry zakup, inteligentne menu
Super produkt w świetnej cenie
Cześć Sylwia! Bardzo nam miło, że postanowiłeś obdarzyć nasz sklep zaufaniem. Mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy! Serdecznie pozdrawiamy, zespół Neonet.
Średni
Niedrogi telewizor, za 3399 zł ok, ale ma poważne niedociągnięcia. Matryca, w dzień wygląda super, ale w nocy - tragedia! Czerń jest szara, to normalne tanich telewizorach, ale dookoła matrycy, przy ramce, widać duże jasne pola, jest ich jakieś 9-10, co bardzo rozprasza uwagę, po prostu nie chce się oglądać takiego obrazu. W starszym LG 55" miałem dźwięk na głośnikach tv i jednocześnie Dolby 5.1 po kablu optycznym. W tym modelu trzeba za każdym razem przełączać w menu na wyjście optyczne, wtedy dźwięk głośników tv jest włączany i mamy DD5.1 - bardzo niewygodne rozwiązanie.
+ Yt w 4K wygląda ok, możliwość używania 2 urządzeń bluetooth na raz, pilot magic,
- dźwięk z głośników wbudowanych słaby, matryca w nocy dramat, cienka noga pod tv, cały się rusza.
Średni produkt.
Cześć, Paweł. Bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Szkoda, że telewizor nie do końca spełnił Twoje oczekiwania. Jeśli chcesz porozmawiać o tym z naszym konsultantem lub złożyć reklamację, skontaktuj się z nami telefonicznie ( 799 36 36 36) bądź napisz do nas maila na adres: [email protected]. Nasz dział obsługi klienta wyjaśni Ci, w jaki sposób rozwiązać zaistniały problem. Pozdrawiam i przepraszam za niedogodności - Wiktoria z Neonetu
Polecam
Wart swojej ceny Polecam
Dobry model od LG
Fajny i tani model, w sam raz dla mnie :)
dobre TV
nie wyróżnia się niczym szczególnym, jest to po prsotu dobry telewizor
Super tv polecam
trafiony zakup
Podstawa telewizora
Tak jak piszą odbiorcy tych lelewizirow,to noga od telewizora 65 cali to tragedia , cały się rusza , już przy montażu Panowie mieli problem z przykreceniem jej . Boję się podchodzić do niego .nie wiem co z tym zrobić ,czy jest jakaś reklamacja na nóżkę .Telewizor mam dopiero około 2 tygodnie.Po za tym ok
Super
Bardzo dobry telewizor , jakość obrazu i dźwieku super , ale rewelacja to pilot i możliwość sterowania głosem . Polecam
Dźwięk się wyróżnia
Dźwięk jest tu tak dobry, że osobiśnie nie chce mi się włączać dodatkowych głośników. Nic dodać nic ująć.