Wszędzie
Wszędzie
TV i Audio
Duże AGD
Małe AGD
Zdrowie i Uroda
Smartfony i Lifestyle
Laptopy i Komputery
Gaming
Sport
LEGO
Dom i ogród
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcieEcovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 1
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 2Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 2
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 3Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 3
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 4Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 4
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 5Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 5
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 6Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 6
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 1
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 2
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 3
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 4
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 5
Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9 - 1018514 - zdjęcie 6

Ecovacs Robot sprzątający DEEBOT T9

• Opcje sprzątania:Odkurzanie, Mopowanie, Zamiatanie
  • Czas pracy:ok. 175 minut
  • Sterowanie:Aplikacja mobilna
  • Czujniki:Skanowanie laserowe dToF, Wykrywający przeszkody, Zabezpieczający przed upadkiem
Cena: 299,00 zł

Powiadom mnie o dostępności

Powiadom mnie o dostępności

Opis

Specyfikacja

Opinie

4,6/5
(110 opinii)
5
90
4
9
3
1
2
3
1
7

Opinie użytkowników (110)

Bia
Bia
4 lata temu

Deebot T9
Jak komuś źle robot sprząta to niech sam sobie sprząta. Wybrałam ten robot, ponieważ zależało mi żeby nie obijał mebli i nie zawiodłam się. Robot sprząta bardzo dobrze. Mopowania to dodatkowa funkcja i tu nie ma co za wiele wymagać, kiedy mopuje nie wchodzi na dywan. Kiedy odkurza zwiększa moc na dywanie. Mam dywany z różnym włosem i na wszystkich radzi sobie doskonale. Jak z jednej strony nie może na niego wejść to próbuje z drugiej. Dzieli sobie pokój na obszary i może wydawać się ze coś ominął, a jednak wraca i sprząta. Zastrzezenia mam tylko do aplikacji, która jest trochę pokręcona. Jedyna z niej zaleta - można zaplanować, w które dni robot ma sprzątać. Nie trzeba za każdym razem tego ustalać. Nie trzeba też codziennie sprzątać cały dom, tylko określić pomieszczenia do sprzatania. Polecam!!!
... Rozwiń dalej

Grzegorz
Grzegorz
3 lata temu

Robot t9
Dlaczego większość czepia się robota na podstawie źle działającej aplikacji, którą i tak z czasem da się ogarnąć. Robot sprząta bardzo dobrze, jest wiele funkcji sprzątania i mopowania, których jak widać mało kto wykorzystuje. Co do mopowania to też wymagania są nie wiadomo jakie. Przecież podczas mycia podłogi trzeba czesto moczyć brudnego mopa, a od robota wymaga się żeby małym kawałkiem szmatki umył całe mieszkanie lub dom i to bardzo dokładnie? Ludzie zastanówcie się trochę. Kto takie bzdury pisze, pewnie sprzątać nie potrafi.
... Rozwiń dalej

Bogdan
Bogdan
Potwierdzony zakup
3 lata temu

pozytyw
Produkt spełnił moje oczekiwania dobra jakość produktu Wszystko zgodne z opisem
... Rozwiń dalej

Maciek
Maciek
4 lata temu

SUPER
Miałem wcześniej robota sprzątającego innej firmy więc mam porównanie. Deebot to naprawdę zaawansowanie urządzenie, którym właściwie nie trzeba się zajmować. Robi wszystko sam! Wie kiedy ma wrócić do bazy, omija przeszkody i wykrywa powierzchnie do sprzątania.
... Rozwiń dalej

Michał
Michał
4 lata temu

super deal
Udało mi się kupić tego Deebota niemal za bezcen :D Trafiłem na naprawdę niezłego deala tutaj. Sprzęt jest u mnie w domu od tygodnia i działa elegancko.
... Rozwiń dalej

Pytania i odpowiedzi

Masz pytanie o ten produkt?Zapytaj naszą społeczność i ekspertów Neonetu.