139,90 zł x 10 rat 0%
Deebot T9
Jak komuś źle robot sprząta to niech sam sobie sprząta. Wybrałam ten robot, ponieważ zależało mi żeby nie obijał mebli i nie zawiodłam się. Robot sprząta bardzo dobrze. Mopowania to dodatkowa funkcja i tu nie ma co za wiele wymagać, kiedy mopuje nie wchodzi na dywan. Kiedy odkurza zwiększa moc na dywanie. Mam dywany z różnym włosem i na wszystkich radzi sobie doskonale. Jak z jednej strony nie może na niego wejść to próbuje z drugiej. Dzieli sobie pokój na obszary i może wydawać się ze coś ominął, a jednak wraca i sprząta. Zastrzezenia mam tylko do aplikacji, która jest trochę pokręcona. Jedyna z niej zaleta - można zaplanować, w które dni robot ma sprzątać. Nie trzeba za każdym razem tego ustalać. Nie trzeba też codziennie sprzątać cały dom, tylko określić pomieszczenia do sprzatania. Polecam!!!
Robot t9
Dlaczego większość czepia się robota na podstawie źle działającej aplikacji, którą i tak z czasem da się ogarnąć. Robot sprząta bardzo dobrze, jest wiele funkcji sprzątania i mopowania, których jak widać mało kto wykorzystuje. Co do mopowania to też wymagania są nie wiadomo jakie. Przecież podczas mycia podłogi trzeba czesto moczyć brudnego mopa, a od robota wymaga się żeby małym kawałkiem szmatki umył całe mieszkanie lub dom i to bardzo dokładnie? Ludzie zastanówcie się trochę. Kto takie bzdury pisze, pewnie sprzątać nie potrafi.
pozytyw
Produkt spełnił moje oczekiwania dobra jakość produktu Wszystko zgodne z opisem
SUPER
Miałem wcześniej robota sprzątającego innej firmy więc mam porównanie. Deebot to naprawdę zaawansowanie urządzenie, którym właściwie nie trzeba się zajmować. Robi wszystko sam! Wie kiedy ma wrócić do bazy, omija przeszkody i wykrywa powierzchnie do sprzątania.
super deal
Udało mi się kupić tego Deebota niemal za bezcen :D Trafiłem na naprawdę niezłego deala tutaj. Sprzęt jest u mnie w domu od tygodnia i działa elegancko.
Polecam
Ma sporo funkcji dzięki którym zbiera śmieci i zmywa podłogi podczas jednego przejazdu. Skutecznie odkurza nawet grube dywany. Nie obija się o meble i futryny. Doskonały wybór.
Działa w miarę dobrze.
Urządzenie całkowicie spełnia moje oczekiwania. Odkurzacz oczywiście nie nie zbiera wszystkiego, a po mopowaniu pozostawia smugi, ale to przypadłość wszystkich maszyn tego typu.
Na duży plus:
Obsługa (aplikacja)
Szybkość sprzątania
Precyzja nawigacji
Minusów przez dwa tygodnie nie odkryłem.
Reasumując: gorąco polecam.
Polecam, rewelacyjny produkt. Może jeszcze mało popularny w Polsce. Moim zdaniem godny konkurent Roborock S7. Odkurza bardzo dobrze i dokładnie. U mnie akurat nie ma dywanów tylko panele. Do tego mop oscylacyjny z wymiennymi wkładkami robi robotę.
Trzeba pamiętać że do mocowania trzeba osobno wymienić przystawkę, ale robi się to bardzo sprawnie.
Świetnie omija przeszkody, bardO dobrze zmapowal mieszkanie. Jest bardzo dokładny.
Jedynie odświeżacz powietrza działa tak sobie ;-). Nie czuje zapachu, który powinien się wydzielać ale to jest zbędny dodatek
super
Robot jest bardzo prosty w obsłudze. Steruje się nim za pomocą aplikacji w telefonie. Jest ona intuicyjna i poprawnie działa. A sam robot - po tygodniu nie wyobrażam sobie bez niego życia.
Rewelacja
Nie zawiodłam się na tym zakupie. Chodź marka może mniej znana to jakością przewyższa nawet te najpopularniejsze. Sprząta szybko, dokładnie i ma wytrzymałą baterię.
Dokładny i cichy
Używam go może nie najdłużej, bo kupiłam go na ostatni Black Friday, ale jestem bardzo zadowolona z tego jak dokładnie sprząta. W porównaniu z moim poprzednim robotem innej firmy, ten pracuje ciszej, ma większą moc ssania no i co najlepsze może jednocześnie odkurzac i myć podłogę. Mapy w aplikacji są dokładne, jeśli zaplanuje mu sprzątanie tylko w jednym miejscu bo np. coś się wyleje, robot trafia w nie bez błądzenia.
Ocena
Ecovacs słabiutko i głośno pracuje. Aplikacja często sie zacina
Ocena
Moim zdaniem jest zbyt słaby do dywanów.. aplikacja dość ciężka do ustawienia czegokolwiek..
tutył
Jestem na nie, robot bardzo niedokładny, jest bardzo głośny i nie wjeżdża na dywany, ma trudność z tym
tytuł opinii
Opinia moja to 1 gwiazdka za kiepską jakość a przede wszystkim za pozostawione brudne miejsca