Już na wstępie zrobił na mnie dobre wrażenie. Plecy telewizora są wykonane z metalu dzięki czemu całość wygląda na solidną. Co ciekawe z tyłu nie znalazłem żadnych otworów wentylacyjnych. Producent musiał jakoś inaczej rozwiązać jego chłodzenie. Obraz jest wyraźny, ruch przedstawiony na ekranie płynny. Odwzorowanie kolorów stoi na bardzo wysokim poziomie. Dźwięk również jest niezły, ale i tak zdecydowałem się na podpięcie do niego soundbara. Wygląd jest dla mnie drugorzędny, ale telewizor prezentuje się naprawdę dobrze – ma bardzo małe ramki.
Fajny telewizor,bardzo dobra jakość obrazu,bardzo łatwo obsługa,świetnie prezentuje się w salonie
Fajny telewizor. Przy tej przekątnej i rozdzielczości oglądanie meczu to sama przyjemność. Ze SmartTV raczej nie korzystam, ale dzieci czasami oglądają coś na Youtube i twierdzą, że działa bardzo dobrze.
Dobry telewizor w dobrej cenie. Dobrze się sprawdza w moim salonie. Nie jestem ekspertem, ale moim zdaniem jakość obrazu stoi na wysokim poziomie. Jakość wykonania telewizora również nie budzi żadnych zastrzeżeń. Ciężko się do czegokolwiek przyczepić. Udany zakup.