polecam
najlepsza marka zamienników, tusz activejet oceniam na piątkę, można wydrukować dużą ilość stron, nie odstaje jakocia od oryginału
polecam, tusz jest bardzo dobry, wydajność na wysokim poziomie i od razu drukarka go wykryła
wszystko ok, tusz jest świetny, wydajny, nie mogę narzekać na jakość wydruku.
Kolorek bardzo ładny, taki jaki powinien być, dobra jakość drukowania, dobra trwałość, tusz dobrze zabezpieczony przed wysychaniem w drukarce.
Ładny kolorek, barwy bardzo fajnie, druk wygląda okazale i przejrzyście. Obrazki nie tylko małe ale też i te większe fajnie wyglądają, druk na twardszych kartkach jest w porządku.
Zamiennik działa po wymianie, dodam że wymiana była bardzo szybka, wystarczy odbezpieczyć i włożyć. Poziom drukowania oceniłbym na wysoki, tu też polecam ten zamiennik.
Świetny zamiennik. Podoba mi się podejście tej firmy, bo dają coś co działa dobrze za rozsądną cenę. Nie wiem z jakich materiałów jest to zrobione, ale spełnia swoją funkcję znakomicie.
Tusz dobry, bardzo ładny żółty, wymiana ekspresowa, nie zdarzyło mi się jeszcze wybrudzić. Można też robić przerwy w drukowaniu bo trzyma całkiem długo bez wysychania.
Zamiennik jest satysfakcjonujący, na tyle, żeby zamawiać hurtowo, w necie wypada lepsza cena. Polecam robić zapas, na dłuższą metę wychodzi całkiem nieźle cenowo
Daje brdzo wyraźny wydruk, kolor super nasycony. Tusze są bardzo wydajne, wystarcza na podobną ilość stron jak oryginał.
dobry zamiennik wiem ze activejet jest od dawna na rynku i wcale to mnie nie dziwi bo oferuja produkty najwyzszej jakosci, będę kupować jezszcze nie raz
najlepszy zamiennik na jakim drukowałem, bardzo wydajny, niedrogi a jakoś różnicy między nim a oryginałem nie widzę
świetny, drukuje się na nim bardzo dobrze, jest wydajny, nie rozmazuje się, kolor dobrze nasycony dla mnie rewelka