NeonetNeonet
Wszędzie
Wszędzie
Telewizory i audio
Duże AGD
AGD do zabudowy
Małe AGD
Smartfony i zegarki
Komputery
Gaming
Sport
LEGO
Dom i ogród
ActiveJet Tusz ACJ  AEB-714N do Epson T0714 - 1426677 - zdjęcie
ActiveJet Tusz ACJ  AEB-714N do Epson T0714 - 1426677 - zdjęcie 1
ActiveJet Tusz ACJ  AEB-714N do Epson T0714 - 1426677 - zdjęcie 2ActiveJet Tusz ACJ  AEB-714N do Epson T0714 - 1426677 - zdjęcie 2
ActiveJet Tusz ACJ  AEB-714N do Epson T0714 - 1426677 - zdjęcie 1
ActiveJet Tusz ACJ  AEB-714N do Epson T0714 - 1426677 - zdjęcie 2

ActiveJet Tusz ACJ AEB-714N do Epson T0714

Cena: 0,01 zł

Powiadom mnie o dostępności

Powiadom mnie o dostępności

Rekomendowane akcesoria

Papier Epson Business Paper A4 500 szt.Papier Epson Business Paper A4 500 szt.
Cena: 44,99 zł
Niszczarka Fellowes P-25sNiszczarka Fellowes P-25s
Cena: 129,99 zł
Niszczarka Fellowes 53CNiszczarka Fellowes 53C
Cena: 181,35 zł

Opinie

5,0/5
(13 opinii)
5
13
4
0
3
0
2
0
1
0

Opinie użytkowników (13)

Borekb
Borekb
4 lata temu

polecam
najlepsza marka zamienników, tusz activejet oceniam na piątkę, można wydrukować dużą ilość stron, nie odstaje jakocia od oryginału
... Rozwiń dalej

aleks
aleks
5 lat temu

polecam, tusz jest bardzo dobry, wydajność na wysokim poziomie i od razu drukarka go wykryła... Rozwiń dalej

cbs
cbs
5 lat temu

wszystko ok, tusz jest świetny, wydajny, nie mogę narzekać na jakość wydruku.... Rozwiń dalej

Jarek
Jarek
6 lat temu

Kolorek bardzo ładny, taki jaki powinien być, dobra jakość drukowania, dobra trwałość, tusz dobrze zabezpieczony przed wysychaniem w drukarce.... Rozwiń dalej

Jurek
Jurek
6 lat temu

Ładny kolorek, barwy bardzo fajnie, druk wygląda okazale i przejrzyście. Obrazki nie tylko małe ale też i te większe fajnie wyglądają, druk na twardszych kartkach jest w porządku.... Rozwiń dalej

IrekR
IrekR
6 lat temu

Zamiennik działa po wymianie, dodam że wymiana była bardzo szybka, wystarczy odbezpieczyć i włożyć. Poziom drukowania oceniłbym na wysoki, tu też polecam ten zamiennik.... Rozwiń dalej

Pawel
Pawel
6 lat temu

Świetny zamiennik. Podoba mi się podejście tej firmy, bo dają coś co działa dobrze za rozsądną cenę. Nie wiem z jakich materiałów jest to zrobione, ale spełnia swoją funkcję znakomicie.... Rozwiń dalej

lucjan
lucjan
6 lat temu

Tusz dobry, bardzo ładny żółty, wymiana ekspresowa, nie zdarzyło mi się jeszcze wybrudzić. Można też robić przerwy w drukowaniu bo trzyma całkiem długo bez wysychania.... Rozwiń dalej

Grzesiek
Grzesiek
6 lat temu

Zamiennik jest satysfakcjonujący, na tyle, żeby zamawiać hurtowo, w necie wypada lepsza cena. Polecam robić zapas, na dłuższą metę wychodzi całkiem nieźle cenowo... Rozwiń dalej

Ted12
Ted12
6 lat temu

Daje brdzo wyraźny wydruk, kolor super nasycony. Tusze są bardzo wydajne, wystarcza na podobną ilość stron jak oryginał.... Rozwiń dalej

muke
muke
7 lat temu

dobry zamiennik wiem ze activejet jest od dawna na rynku i wcale to mnie nie dziwi bo oferuja produkty najwyzszej jakosci, będę kupować jezszcze nie raz... Rozwiń dalej

emso
emso
7 lat temu

najlepszy zamiennik na jakim drukowałem, bardzo wydajny, niedrogi a jakoś różnicy między nim a oryginałem nie widzę... Rozwiń dalej

arek
arek
7 lat temu

świetny, drukuje się na nim bardzo dobrze, jest wydajny, nie rozmazuje się, kolor dobrze nasycony dla mnie rewelka... Rozwiń dalej

Koniec opinii.

Pytania i odpowiedzi

Masz pytanie o ten produkt?Zapytaj naszą społeczność i ekspertów Neonetu.