Karta informacyjna produktu
Zadowolony
Przy wydawaniu opinii trzeba zaznaczyć że to jest TV raczej budżetowy. Mimo to jestem zadowolony z zakupu. Jakość obrazu jest ok (jak się pogrzebie w ustawieniach to nawet bardzo ok) jak na 60 Hz matrycę, dźwięk jak to w Lg rewelacja. System webOS przeyjazny i bardzo intuicyjny w obsłudze. Nic nie zacina , nie zamula. TV zakupiłem z myślą o nirmalnym oglądaniu filmów i sportu oraz Viaplay, Amazon Prime Video itd i wg mnie jest bardzo dobrze. Moja rada dla tych którzy chcą ten TV zakupić, polecam dokupić pilot Magic bo ten standardowy to porażka. Bardzo polecam ten Tv od Lg
Oj ciężki
Dla innych to może luzik, ale dla mnie 15kg i problem z lędźwiami to średnie połączenie, jak się chce powiesić telewizor na ścianie :p
Dobry zakup
Telewizor spisuje się bardzo dobrze. Przesiadałem się z HD Remady na 4K więc nie mogę porównać go z innymi. Kąty widzenia dobre, głębia czerni również. Jedyne 2 małe wady to brak gniazda słuchawek i oryginalny pilot. Wszystkie jego przyciski upchane na małej powierzchni. I brak skrótu YouTube.
Nagrywanie
Podoba mi się możliwość nagrywania filmów , które lecą na telewizorze na pendrive
Nasycone kolory
Nic się nie zacina, a kontrast i kolory takie, że świat na zewnątrz nawet takich nie ma :) Polecam serdecznie ten lodel LG
jestem zadowolona
Jestem zadowolona z zakupu- myślę, że udało mi się wybrać model skrojony pode mnie ;)
Cena i jakość
Dobra cena za dobry telewizor
5
Kupiliśmy synowi do gier, ale nie jest zadowolony... bo teraz wpadamy do niego częściej na wieczory filmowe :D super tv!
Ok
Wiem że w dobie oglądania Netfliksa mało kto już ogląda seriale w tv, ale ja tak :D super że mogę je nagrywać przez tę funkcję pvr i ogladać po pracy
B. dobry, polecam
Na początku zahałem się, czy wydać oszczędności na nowy TV, lae teraz już nie mam wątpliwości. LG to jakość sama w sobie :)
Wszystko gra
Dobry dźwięk i obraz
TV LG43"
Zgodny z opisem Dobry sprzęt
Super
100% satysfakcji
Super zakup ,jestem zadowolona
Świetny stosunek jakości do ceny
Jest ok
Polecam w dobrej cenie Wszystko zgodne z opisem